Swiftr lottar ut 3 st årsabonnemang hos PT-Planner

Kvinna som tränar, Swiftrlogotyp

I samarbete med ”träningskortet där allt ingår”, Swiftr @swiftr.se kör vi nu en tävling! För att vara med och tävla om ett årsmedlemskap hos oss på PT-Planner: Likea bilden Swiftr har publicerat, tagga en vän och följ deras konto samt vårt konto @ptplanner.se på Instagram så lottar vi fram tre lyckliga vinnare som får ett årsabonnemang av personlig träning via mobilen.

”Swiftr är det nya populära gymkortet där du kan välja på över 300 studios och 2500 klasser i veckan i hela 19 städer. Välj fritt mellan gymträning, yoga, klättring, padeltennis, simning, + mycket mer utan att binda upp dig på ett enskilt gymkort! Allt bokas smidigt via appen och just nu får du dessutom en extra träningsmånad när du tecknar medlemsskapet Unlimited 365. Se swiftr.se för mer info.”

Tävlingsregler:

1. Följ @Swiftr.se samt @ptplanner.se
2. Likea bilden och tagga en vän i kommentarsfältet
3. Obs! Man får tävla hur många gånger som helst 😉 
Om du inte skulle lyckas bli en av de lyckliga vinnarna så kan du oavsett få första månaden gratis om du anger koden: Swiftr vid tecknande av 12- månaders abonnemang!

Taggar

shares